Rãspunsuri la

Intrebãri Frecvente

Când știi data evenimentului, este cel mai bine să iei legatura cu noi pentru a face rezervarea. Suntem rezervați din timp pentru orice tip de eveniment. O să avem nevoie de un mic avans pentru rezervarea evenimentului tău, după asta nu mai trebuie să îți faci griji pentru disponibilitatea noastră.

Pentru rezervarea evenimentului, avansul este de 30% din valoarea pachetului ales. Dacă data evenimentului se schimbă, o să aplicăm această sumă pentru data aleasă de tine, in limita disponibilității noastre.

Ideal, ar fi pentru toată durata evenimentului, recomandarea noastră este pachetul de 8H. Credem că această opțiune este cea mai profesională, pentru tine și în special pentru invitații tăi. Dacă începem să strângem, invitații vor crede că petrecerea s-a terminat și vor pleca acasă. În cazul în care va trebui să rămânem mai mult decât cele 8H, suntem bucuroși să o facem pentru atât timp cât este nevoie.

Nu ocupăm foarte mult spațiu. După montarea fundalului, oglinzii magice, a mesei pentru props-uri si a guestbook-ului, spațiul ocupat ar fi de 2.5m/2.5m.

Da, softul ne permite să facem share pe Facebook direct, în timp ce invitații pot să își ia pozele pe telefon, prin intermediul unui QR code creat special pentru evenimentul tău.

Avem o gamă variată de fundaluri, la alegere, in functie de tema evenimentului. Poți să alegi un fundal potrivit pentru tine înaintea evenimentului.

Dacă locația nu are acces la internet, creem noi un hot-spot mobil pentru crearea QR code-ului, în acest fel invitații vor primi și poza în format digital.

Angajeazã-ne pentru

Petrecerea perferctã