De ce oglinda magica este un must have al evenimentelor de succes?

Te pregatesti pentru urmatorul eveniment important din viata ta, fie el nunta, botez sau o petrecere privata ce marcheaza un moment important? Ai ales cu atentie locatia, meniul si muzica pentru a te asigura ca va fi o zi speciala dar simti ca mai lipseste ceva pentru a fi totul perfect? Iti spunem noi ce: oglinda magica.

Te intrebi de ce este oglinda magica este un must have al evenimentelor de succes? Iti spunem imediat.

1. Reprezinta o forma de distractie pentru o mare parte dintre invitati

Acesta este unul dintre principalele beneficii ale oglinzii magice. Invitatii iubesc sa faca fotografii aici si vad aceasta activitate ca pe o forma de divertisment in cadrul unui eveniment. Prin urmare, o data ce ai o oglinda magica, vei elimina sansele ca ei sa se plictiseasca. Chiar si cand este o pauza sau nu pare a se petrece nimic interesant, invitatii tai vor fi ocupati, facand fotografii.

2. Este potrivita pentru invitatii de toate varstele

Un alt avantaj al oglinzii magice este faptul ca ea reprezinta o activitate interesanta pentru invitatii de toate varstele. Este placut sa vezi oameni de generatii diferite apreciind aceleasi lucru iar oglinda magica reuseste sa ii aduca impreuna. Este o idee veche, transpusa cu mijloace tehnice potrivite ce simplifica procesul si il fac mai distractiv.

3. Ofera optiuni diferite pentru persoane diferite

Oglinda foto se potriveste tuturor invitatilor, indiferent de tipul personalitatii lor. Ei au posibilitatea de a se studia in oglinda, a analiza detaliile cadrului, corecta imperfectiunile (de exemplu, o suvita de par rebela sau camasa iesita din pantaloni) si a-si da acceptul asupra fotografiei finale. Persoanele mai sobre pot alege pozitii serioase in timp ce grupurile de prieteni se pot distra si aseza in fotografia finala in functie de dorinte. Totul ramane la latitudinea lor, neexistand elemente care sa ii limiteze.

4. Te ajuta sa oferi invitatilor, pe loc, un cadou special

Ce spui despre posibilitatea de a oferi invitatilor tai cadouri pe loc? Acest lucru este posibil cu ajutorul oglinzii magice. Fara exceptie, oamenilor de place sa primeasca suveniruri iar o fotografie instant de la eveniment va fi foarte apreciata. Toate fotografiile vor fi imprimate la o calitate superioara astfel incat sa ramana o amintire pe termen lung.

5. Accesoriile fac experienta si mai distractiva

Oglinda Magica - Funky Selfies

Oglinda foto va veni insotita de o multitudine de accesorii si mesaje. Acesta vor face ca intreaga experienta sa fie si mai distractiva, oferindu-le invitatior posibilitatea de a crea un anumit cadrul sau o atmosfera specifica. Multi spun ca adora faptul ca pot „condimenta” fotografiile asa cum isi doresc, o oglinda magica ducand evenimentul la un alt nivel.

6. Se integreaza perfect in orice tip de decor

Intr-adevar, indiferent de tematica evenimentului sau de stilul ales, oglinda magica se va integra perfect in decor, fiind foarte versatila. Ea este eleganta, luminoasa si incredibil de atragatoare. In plus, nu incarca niciun decor, indiferent de evenimentul este indoor sau outdoor. Oglinda magica este considerata o cabina foto deschisa deci ea nu ocupa nici foarte mult loc.

Acum ca stii de ce oglinda magica este un must-have tot ceea ce trebuie sa faci este se ne contactezi pentru a discuta despre urmatorul tau eveniment.

Angajeazã-ne pentru

Petrecerea perferctã