De ce imi trebuie oglinda magica daca am fotograf?

In cadrul primelor discutii cu viitorii miri sau cu persoanele care urmeaza sa organizeze un eveniment primim foarte des intrebarea: „De ce mai imi trebuie oglinda magica daca am fotograf?”.

Prin urmare, ne-am hotarat sa realizam un articol in care sa raspundem la acesta intrebare, delimitand cele doua tipuri de servicii si oferind argumente clare in luarea deciziei.

Ce rol are fotograful la evenimentul meu?

Un fotograf are un rol cheie, mai ales in cazul nuntilor si botezurilor. In general, acesta este prezent intraga zi, incepandu-si activitatea in dimineata evenimentului, suprinzand cadre aferente fiecarui moment special, de la pregatiri si pana la final.

De asemenea, fotograful se axeaza atat pe cadre speciale cat si instantanee cu invitatii. Se poate spune ca un fotograf este un fel de paparazii al unui eveniment.

Iti recomandam sa lucrezi cu un fotograf profesionist astfel incat sa te asiguri ca fotografiile pe care le primesti sunt exact asa cum iti doresti.

Ce rol are oglinda magica la evenimentul meu?

Oglida magica are un rol esential in crearea atmosferei si tinerea invitatorilor activi. In final, rezulta amintiri unice.

Prin urmare, putem spune ca oglida magica este un fel de magnet ce ii atrage pe invitati, determinandu-i sa faca poze de grup amuzante si selfiu-uri ce apoi pot fi postate pe rețelele sociale.

oglinda magica
Oglinda Magica Funky Selfies

In momentul in care alegi sa ai oglida magica la evenimentul tau, beneficiezi de garantia faptului ca invitatii se vor bucura de amintiri memorabile, povestind mult timp dupa eveniment despre experienta avuta.

Indiferent ca este vorba de nunta, botez sau alt eveniment privat, urmeaza sa ai alaturi persoane dragi si importante, carora iti doresti sa le oferi momente inedite, interactive.

Pana la urma, succesul unui eveniment este dat si de masura in care participantii sunt angrenati in activitati.

Este posibil sa ai persoane care nu danseaza iar pentru acestea oglinda magica va reprezenta o alternativa extraordinara de petrecere a timpului.

Prin urmare, este bine sa am si oglida foto la eveniment chiar daca va fi prezent si fotograful?

Cu singuranta, da. Asa cum am putut vedea, atat fotograful cat si oglinda foto au roluri importante si distincte in cadrul unui eveniment.

Cele doua servicii nu se exclud ci se completeaza, ajutand la realizarea unei atmosfere speciale.

Daca fotograful are ca principala sarcina surprinderea, in imagini, a intregului eveniment – de la prima ora si pana la finalul petrecerii -, oglinda magica reprezinta o sursa perfecta de divertisment, conturand cadrul perfect pentru distractie si oferind amintiri special prin imprimara ipostazelor amuzante.

Atunci cand alegi sa lucrezi cu noi si ai la eveniment oglinda foto, ai certitudinea ca invitatii tai nu vor avea timp sa se plictiseasca.

oglinda magica judetul alba
Oglinda magica by Funky Selfies

Poze individuale sau de grup? Poze serioase sau haioase? Poze cu zambet timid sau ras in hohote, purtand cele mai haioase accesorii? Pot incerca oricare din aceste ipostaze.

Toti cei care au decis sa colaboreze cu noi au spus ca fotografiile jucause, funky, realizate in oglinda reprezinta o experienta in sine, indiferent de varsta.

In concluzie, putem spune ca fotograful si asistentul de la oglinda magica vor lucra ca o echipa, asigrandu-se ca vei avea fotografii de calitate, invitatii beneficiind si de momente speciale.

Angajeazã-ne pentru

Petrecerea perferctã